Κύπελλο Ελλάδας

Τα εισιτήρια για το Ατρόμητος – Βέροια

Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια για το ματς του Ατρομήτου με τη Βέροια για το Κύπελλο, με την ομάδα του Περιστερίου να βγάζει σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα Τρίτη, κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Βέροια για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (28/10).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους ότι σήμερα (Τρίτη) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το αυριανό αγώνα κυπέλλου με τη Βέροια από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.

Αύριο (Τετάρτη) η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 10.00 από το εκδοτήριο της Θύρας 4. Το γραφείο δαιχείρισης (θύρα 2) και το εκδοτήριο της Θύρας 7 θα λειτουργήσουν από τις 12.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 15.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 10 ευρώ, Θύρα 3: 30 ευρώ, Θύρα 4: 10 ευρώ, Θύρα 5: 5 ευρώ, Θύρα 7: 10 ευρώ.

Παιδικό σε όλες τις θύρες 5 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση για την αγορά εισιτηρίου είναι AΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται καθώς και ο αριθμός της Αστυνομικής Ταυτότητας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x