Κύπελλο Ελλάδας

Σπυρόπουλος: «Να πάρουμε το Κύπελλο»

Αν και παραδέχθηκε πως η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών στην ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος τόνισε πως στόχος των «πρασίνων» είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπήκαν στο ματς δυνατά και δεν έκαναν και τα πράγματα που ζήτησε ο προπονητής τους μέσα στο γήπεδο απέδωσε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος την ήττα με σκορ 1-0 στο Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό.

Βέβαια, οι «πράσινοι» πήραν, χάρη στο υπέρ τους 4-0 του πρώτου αγώνα, την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον στοχεύουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι:

«Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Το ότι είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση δεν σήμαινε τίποτα. Έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Αν είχαμε μπει πιο σοβαρά, θα είχαμε πάρει και το αποτέλεσμα.

Μου ζήτησε ο προπονητής να παίξω πιο μπροστά. Τη ξέρω αυτή τη θέση, αλλά όσο θα παίζω περισσότερο θα νιώθω καλύτερα. Έχουμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα πάρουν ευκαιρίες σε αυτά τα παιχνίδια και εκεί αποδεικνύουν την αξία τους.

Θέλουμε να πάμε στον τελικό και να το πάρουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x