Κύπελλο Ελλάδας

Προσέχει ο Παράσχος...

Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τον Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος, στο ματς του κυπέλλου κόντρα στον Φωστήρα. Εκτός αποστολής τέσσερις.

Διαφορετικό βασικό σχήμα θα παρατάξει ο Γιώργος Παράσχος στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης (26/9) κόντρα στον Φωστήρα.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου άφησε εκτός αποστολής τους Ναπολεόνι, Τζενάμο, Γιαννούλη και Τζαμάλ, ενώ αναφέρθηκε στις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν.

Οι 19 παίκτες που θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ατρόμητου στον Ταύρο είναι οι: Σηφάκης, Μπάρκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Καλλέργης, Φάμπιο, Γρομητσάρης, Γεωργίου.

Όπως τόνισε όμως σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας, ο τεχνικός του Ατρόμητου αναμένεται να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές στο ερχόμενο ματς, ώστε να προφυλαχθούν ενόψει του ματς πρωταθλήματος με την Καλλονή.

Παράλληλα, σχολίασε την κακή κατάσταση του γηπέδου του Ταύρου, τονίζοντας πως ο Φωστήρας μπορεί να γίνει επικίνδυνος αντίπαλος.

Αναλυτικά:

«Ξεκινάμε την προσπάθεια μας στο κύπελλο Ελλάδας, ένα θεσμό που μας ενδιαφέρει και στόχος μας είναι να πάρουμε εάν είναι δυνατόν ένα σκορ ασφαλείας από το πρώτο παιχνίδι.

Αναγνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας γιατί παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο ο οποίος πέρσι αν και είχε διαφορά δύο κατηγοριών απέκλεισε ομάδα από τη Σούπερ Λίγκα.

Εκείνο που μας προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου η οποία δεν είναι καθόλου καλή.

Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα γιατί έχουμε τη Δευτέρα και το παιχνίδι του πρωταθλήματος όμως σε κάθε περίπτωση οι παίκτες που θα κληθούν να παίξουν θα επιδιώξουν  να αποκτήσουμε προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στην έδρα μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x