Κύπελλο Ελλάδας

Στην αποστολή ο Λύρατζης, εκτός ο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ για Βόλο

Με τον Λεύτερη Λύρατζη στην αποστολή θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον Βόλο στη ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με τον Λευτέρη Λύρατζη μετά από καιρό στην αποστολή θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τον Βόλο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο δεξιός μπακ του «δικεφάλου», ο οποίος βρισκόταν υπό παραχώρηση τον τελευταίο καιρό, πήρε θέση στην αποστολή του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος απέκλεισε τους Αντρέ Βιεϊρίνια κι Ιβάν Νάσμπεργκ και δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τρόοστ Εκόνγκ και Αλί Σαμάτα λόγω των υποχρεώσεών τους στο Copa Africa.

Έτσι, μετά το πέρας της προετοιμασίας της Τρίτης, η οποία αναλώθηκε στην τακτική και στις στημένες φάσεις, ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή 22 παικτών για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, την οποία την αποτελούν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα Ράχμαν, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x