Κύπελλο Ελλάδας

Όλοι μέσα για ΑΕΚ!

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να επιλέγει 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το αυριανό ματς.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον καθοριστικό πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να είναι σε θέση να υπολογίζει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός της ομάδας επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές –συμπεριλαμβανομένου και τον τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας, Θεοδωράκη- ενώ εκτός άφησε μόνο τους Θεολόγου, Κούρο και Εμπόου που για διαφορετικούς λόγους αυτή τη στιγμή δεν υπολογίζονται.

Την αποτελούν οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Μπάλλας, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπαστακός Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος, Κειτά, Θεοδωράκης, Σουμπίνιο.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Θεολόγου, Κούρος και Έμποου θα προπονηθούν αύριο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x