Κύπελλο Ελλάδας

Ματς βγαλμένο από τα παλιά στο «Βικελίδης»

Το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό είναι αυτό που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου. Στη Λιβαδειά πάει η ΑΕΚ που θέλει νίκη πρόκρισης κόντρα στους Βοιωτούς.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια. Όμως το Άρης – Ολυμπιακός πάντα θα έχει την δική του ιστορία και θα ξυπνάει μνήμες από προηγούμενα χρόνια.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται στο «Κλ. Βικελίδης» τον Ολυμπιακό, στο ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο, με τον Σισοκό και τον Ανσαριφάρντ να βρίσκονται στην αποστολή, θέλουν σίγουρα τη νίκη ώστε να μην μπλέξουν και περιπλέξουν την πρόκριση τους. Από την άλλη, για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου σίγουρα το ματς είναι πρόκληση, αφού κάθε θετικό αποτέλεσμα θα είναι ένεση γοήτρου για τον Άρη που παλεύει να επιστρέψει ξανά στο προσκήνιο.

Το πρόγραμμα ξεκινάει το μεσημέρι, με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται την ΑΕΚ στο Δημοτικό Γήπεδο Λιβαδειάς. Η «Ένωση» που έδειξε να κάνει νέα αρχή με τον Μανόλο Χιμένεθ στο τιμόνι θέλει σίγουρα το θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σίγουρα για την ΑΕΚ το Κύπελλο αποτελεί καλή προοπτική και αυτό θέλει να αποδείξει αρχής γενομένης από το πρώτο ματς της φάσης των νοκ-άουτ αναμετρήσεων. Άλλωστε το Κύπελλο είναι ο πρώτος στόχος πλέον και αυτό έχει επισημάνει με το «καλημέρα» και ο Μανόλο Χιμένεθ.

Την αξιόμαχη Λαμία αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Ατρόμητος, ενώ ο Αστέρας υποδέχεται τα Τρίκαλα στον επαναληπτικό, έχοντας σαφές προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα


15.00 Λεβαδειακός-ΑΕΚ

17.15 Λαμία-Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης-Τρίκαλα

19.30 Άρης-Ολυμπιακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x