Κύπελλο Ελλάδας

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Οριστικά στο ΟΑΚΑ στις 17/05 ο τελικός - Πότε μπαίνει το big-4

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, επισημοποιώντας πως έδρα του τελικού θα είναι το ΟΑΚΑ, αλλά με έναν μικρό αστερίσκο.

Την προκήρυξη για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΠΟ.

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία γνωστοποίησε μέσω αυτής πως η έδρα του τελικού θα είναι οριστικά το ΟΑΚΑ, ενώ το μεγάλο ματς θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου 2025. Βέβαια, υπάρχει και ένας αστερίσκος, ο οποίος αναφέρει πως η Εκτελεστική Επιτροπή έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για αλλαγή της έδρας.

«Ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2024/25 θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου 2025 στο Ο.Α.Κ.Α», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο τονίζεται το εξής: «Σε κάθε περίπτωση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δύναται να αποφασίσει αλλαγή έδρας με απαραίτητη προϋπόθεση το γήπεδο να πληροί τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα».

Δείτε εδώ όλη την προκήρυξη

Ο θεσμός θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης της διοργάνωσης. Οι ομάδες του Big-4 (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) που βρίσκονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα μπουν στους «16» του Κυπέλλου.

Η διεξαγωγή των αγώνων δύναται να πραγματοποιούνται κατά τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή. Οι ώρες έναρξης των αγώνων θα καθορίζονται από τη Διοργανώτρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x