Κύπελλο Ελλάδας

Κόλμαν: «Αξίζαμε τη νίκη - Δείξαμε χαρακτήρα και μαχητικότητα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ατρόμητου, Κρις Κόλμαν.

Δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε ο προπονητής του Ατρόμητου, Κρις Κόλμαν, ο οποίος τόνισε το πόσο ευχαριστημένος είναι με τη νοοτροπία και τη μαχητικότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»!

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Ατρόμητου:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είχαν τις ευκαιρίες τους και στην παράταση παίζει ρόλο η κούραση. Είναι σημαντική νίκη και για τον ψυχολογικό τομέα. Δείξαμε χαρακτήρα και νοοτροπία, δείξαμε πολύ μεγάλη μαχητικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος. Αξίζαμε τη νίκη και είμαι χαρούμενος και για τους οπαδούς μας που ήρθαν να μας υποστηρίξουν».

Για την επιλογή του να βάλει δεύτερο επιθετικό στην προσπάθειά του να πάρει τη νίκη: «Σίγουρα θέλω να παίζουμε με ένταση. Αυτό το σύστημα μας βοηθάει να σκοράρουμε και να δημιουργούμε παρότι ρισκάρουμε, παρότι είμαστε ευάλωτοι στο τρανζίσιον. Εμείς δημιουργούμε ευκαιρίες και σκοράρουμε με αυτό το σύστημα γι' αυτό δεν πρόκειται να το αλλάξουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x