Κύπελλο Ελλάδας

Πρόκριση στους «16» από… ημίχρονο για τον Βόλο

Ο Βόλος επικράτησε του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με 3-0 χάρη σε ισάριθμα τέρματα στο πρώτο 45λεπτο με τον υπηρεσιακό Λευτέρη Καλογήρου στον πάγκο του, περνώντας στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ένεκα και των δύο κατηγοριών που χώριζαν τις δύο ομάδες, ο Βόλος επικράτησε του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με 3-0 παρουσία περίπου 2.000 φίλων του ποδοσφαίρου και εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.



Η ομάδα της Μαγνησίας, που είχε στον πάγκο της τον υπηρεσιακό τεχνικό Λευτέρη Καλογήρου, παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-2 και διάθεση να «καθαρίσει» από… νωρίς την υπόθεση πρόκριση.

Κάπως έτσι, μόλις στο 9’, μετά την κεφαλιά πάσα του Ασεχνούν, ο Κόζστα βρέθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ!



Στο 28ο λεπτό, ο Ασεχνούν βγήκε φάτσα με το τέρμα, έκανε το σουτ λίγο μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Για να ακολουθήσει ένα πεντάλεπτο… φωτιά για τον Βόλο, καθώς στο 37’ ξανά ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δομουκτσίδη, που απέκρουσε σε κόρνερ την προσπάθειά του από θέση με αριστερά.

Με τον Κόζστα να σκοράρει για δεύτερη φορά στο 40’ μετά τη νέα ασίστ του Ασεχνούν ενώ, δύο λεπτά μετά, ο Δόσης με σκαστή κεφαλιά από τη σέντρα του Βιγιαφάνιες από τα δεξιά «σφράγισε» ουσιαστικά την πρόκριση της ομάδας του από το πρώτο κιόλας ημίχρονο του αγώνα.



Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός -αναμενόμενα- έπεσε… κατακόρυφα, με τον Κόμπα να έχει την πρώτη ευκαιρία για γκολ στο 65ο λεπτό, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, αλλά να πλασάρει άστοχα.

Με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για το γκολ της τιμής, σε μια αντεπίθεση με τον Βασιλειάδη, στο 74’, το πλασέ του οποίου ωστόσο πέρασε άουτ.

Και τον Κόντε να είναι εκείνος που απώλεσε την ευκαιρία να προσθέσει το όνομά του στους σκόρερς της αναμέτρησης, σουτάροντας πάνω στον Δομουκτσίδη, στο 88ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων Κρύας Βρύσης (Δημήτρης Βοτάρης): Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Κοτσίνης (70’ Γραμματικού), Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (70’ Βασιλειάδης), Τσερρίκου, Καράμπελας, Γιόνδης (50’ Τσάνι), Ταουσάνης (59’ Χατζηαλεξιάδης), Τζήμας (70’ Κετογλου).

Βόλος (Λευτέρης Καλογήρου): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Σμέουλερς, Τσοκάνης, Κόζστα (62’ Κόντε), Βιγιαφάνες (62’ Λυκουρίνος), Κόμπα (73’ Μπερναντου), Δόσης, Κορέα, Ασεχνούν, Τριανταφύλλου (46’ Νταϊλάνι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x