Europa League

Χαραλάμπους: «Πολύ δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ και με τη Στεάουα για τη 2η αγωνιστική του Europa League, έκανε ο Κύπριος προπονητής του ρουμανικού συλλόγου, Ηλίας Χαραλάμπους.

Μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Ο προπονητής της ομάδας από τη Ρουμανία έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (3/10, 22:00) στο γήπεδο της Τούμπας για τη 2η αγωνιστική του φετινού Europa League, χαρακτηρίζοντας τον «Δικέφαλο του Βορρά» έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο και τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να παίξουν με αυτοπεποίθηση, αν θέλουν να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Έχουμε πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Επιστρέφουμε στο Βουκουρέστι και έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να κάνουμε rotation, να αλλάξουμε παίκτες», ανέφερε αρχικά ο Κύπριος τεχνικός και συνέχισε λέγοντας:

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό, είναι πολύ σημαντικό οι παίκτες να έχουν αυτοπεποίθηση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να πάμε εκεί και να τα δώσουμε όλα, ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».

Για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης, η Στεάουα επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της RFS από τη Ρίγα της Λετονίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x