Europa League

Τσορμπατζόγλου: «Ξεκάθαρο φαβορί ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάμροκ, υπογράφει για 4 χρόνια ο Τζόναθαν Γκόμες»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρησή του με τη Σάμροκ Ρόβερς, όπως τα μετάφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αποψινής (22/8, 20:30) αναμέτρησής του με τη Σάμροκ Ρόβερς για τον τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου» μίλησε για το παιχνίδι με τους Ιρλανδούς, αναφέροντας ότι δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί πιο προσεκτικός, θέλοντας να μειώσει τις πολλές φάσεις που δέχεται στο ξεκίνημα της σεζόν, προσθέτοντας ότι δεν αποκλείεται να δούμε ένα ματς παρόμοιο με εκείνο το εκτός έδρας κόντρα στη Μπάνια Λούκα.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο Λουτσέσκου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, συμπεριλαμβανομένων των Ότο, Μπάμπα, Τάισον και Κοτάρσκι, ενώ μίλησε και για τα πλάνα ενδεκάδας του Λουτσέσκου.

Τέλος, χαρακτήρισε μεγάλο φαβορί τον ΠΑΟΚ, κόντρα όμως σε μία ομάδα που θα παρουσιαστεί χωρίς άγχος και έχοντας πολύ περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, ενώ μίλησε και για τα μεταγραφικά, τονίζοντας ότι ο Τζόναθαν Γκόμες θα υπογράψει για 4 χρόνια, με τη Σοσιεδάδ να βάζει στα ταμεία της 1 εκατ. ευρώ από την πώλησή του.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x