Europa League

Στέφενς: «Λείπει απ’ τον ΠΑΟΚ ο Κάτσε»

Στο... βάθος του ρόστερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Χουμπ Στέφενς, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, μετά την ισοπαλία απέναντι στην Άλκμααρ, τονίζοντας πως ο Έργκους Κάτσε λείψει από την ομάδα.

Στη φρεσκάδα, που έλειπε από τον ΠΑΟΚ στην ισοπαλία, 2-2, απέναντι στην Άλκμααρ, στάθηκε ο Χουμπ Στέφενς στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Ο Ολλανδός τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πως έχει κοστίσει στην ομάδα του η απουσία του Έργκους Κάτσε, αφήνοντας παράθυρο επιστροφής του, ενώ αναφέρθηκε και στον Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η βαθμολογία στον όμιλο αντικατοπτρίζει την εικόνα των ομάδων και αν ο ΠΑΟΚ σήμερα γκρέμισε ότι έχτιζε πέντε αγωνιστικές: «Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος από το σημερινό παιχνίδι αλλά πρέπει να πούμε ότι ο αντίπαλος είχε την πολυτέλεια να φρεσκάρει την ομάδα του χωρίς να έχει προβλήματα. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεκουράσουμε σε αυτό τον βαθμό και σήμερα φάνηκε ότι μας έλειπε πολύ η φρεσκάδα. Από τους 12 πόντους που μαζέψαμε είμαι αρκετά ευχαριστημένος».

Για το βάθος του ρόστερ και το ότι σε προηγούμενες τοποθετήσεις του είχε δηλώσει πως έχει στη διάθεσή του αρκετούς παίκτες: «Εχουμε πολλούς παίκτες αλλά αν κοιτάξατε πόσοι μέσοι είναι τραυματίες θα καταλάβετε. Κι εγώ θα προτιμούσα να βάλω τον Κατσουράνη στον χώρο του κέντρου αλλά λόγω του τραυματισμού του Τζαβέλλα δεν μπορούσα. Εβαλα εκεί έναν νεαρό τον Κωνσταντινίδη που δεν τα πήγε πολύ καλά, μετά προώθησα τον Κίτσιου ο οποίος έκανε κάποια λάθη. Κάναμε λάθη και στη φάση του πέναλτι. Θέλουμε, δουλεύουμε να έχουμε πολλές επιλογές αλλά δυστυχώς σε αυτό τον τομέα δεν έχουμε φτάσει ακόμη την Αλκμάαρ. Μπροστά έχουμε επιλογές γι' αυτό και άφησα τον Σαλπιγγίδη να ξεκουραστεί, αλλά στο κέντρο δεν μπορώ να ξεκουράσω κάποιον»

Για τον Γκαρσία και αν ξανααγωνιστεί: «Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω εγώ κοιτάω την απόδοση στην προπόνηση και από εκεί κρίνω αν μπορεί να αγωνιστεί κάποιος ή όχι».

Για τον Κάτσε: «Κι εμένα μου λείπει, λείπει στην ομάδα»

Για την κλήρωση της Δευτέρας (16/12): «Μπορούμε να την επηρεάσουμε; Δεν νομίζω. Απλά πρέπει να περιμένουμε».
Για τα προβλήματα στο κέντρο: «Θα δω τι μπορώ να κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x