Europa League

Ρέτσος: «Θα πάμε στο Βέλγιο σαν να είναι το πρώτο ματς»

Χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και «προσγειωμένος» πως τίποτα δεν έχει τελειώσει αναφορικά με την πρόκριση, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα playoffs του Europa League έκανε το βράδυ της Πέμπτης (10/08) ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 1-0 της Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Παναγιώτης Ρέτσος, εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας πάντως πως τίποτα δεν έχει τελειώσει αναφορικά με την πρόκριση, και πως άπαντες στην ομάδα θα πάνε στη ρεβάνς του Βελγίου σαν να είναι ο πρώτος αγώνας.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ρέτσου:

«Ήταν όμορφο που παίξαμε στο γήπεδό μας. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι 180 λεπτά, πρέπει να παλέψουμε. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να παλέψουμε γιατί μας περιμένει δύσκολο ματς στο Βέλγιο. Θα πάμε λες και είναι ο πρώτος αγώνας για να πάρουμε τη νίκη, να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είναι μια συνολική προσπάθεια, μαζί με τον κόσμο μας. Ανεξάρτητα από αυτό που γίνεται, μας αρέσει να μας στηρίζει ο κόσμος για να φτάσουμε στην κορυφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x