Europa League

Προπονητής Πλζεν: «Μας κόστισε η αποβολή και μας έμεινε γλυκόπικρη γεύση»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Πλζεν, Μίροσλαβ Κούμπεκ, μετά το ισόπαλο 2-2 της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τον πρώτο του βαθμό στο φετινό Europa League, αφού παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην Τούμπα από την Πλζεν, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα με το οποίο αγωνίστηκε από το 70' και έπειτα, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Μίροσλαβ Κούμπεκ, στάθηκε στην αποβολή που κόστισε στην ομάδα του, η οποία έμεινε με γλυκόπικρη γεύση μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Πλζεν:

«Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση. Παίζαμε πολύ καλά, αλλά αποβλήθηκε ένας σημαντικός παίκτης για την άμυνα μας. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 0-3, αλλά τη χάσαμε. Ήταν λογικό ότι θα αυξανόταν η πίεση του ΠΑΟΚ και τελικά ήρθε η ισοπαλία. Ποντάραμε στα αμυντικά μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ, απειλούσαμε, ήμασταν καλά στημένοι, αλλά μας κόστισε η αποβολή. Ευχαρίστησα τους παίκτες μου για την τέλεια απόδοσή τους».

Για το αν η Πλζεν μπορεί να προκριθεί με 9-10 βαθμούς: «Δεν με ενδιαφέρουν τέτοια μαθηματικά. Θέλουμε νίκες. Με έναν πόντο σε κάθε ματς δεν περνάμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x