Με ήττα ολοκλήρωσε τη League Phase του Europa League ο ΠΑΟΚ, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (30/01) ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» για την 8η και τελευταία αγωνιστική του θεσμού, εξασφαλίζοντας ωστόσο την πρόκριση στα play-off της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Στεάουα.
Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, το εν λόγω περιστατικό συνέβη στις 02:00 τα ξημερώματα στην παλιά πόλη της Ντονόστια, εκεί όπου ο φίλος του ΠΑΟΚ βρισκόταν στο σημείο και έβγαζε φωτογραφίες τα αξιοθέατα της πόλης. Εκείνη την ώρα, τρεις άνδρες, ηλικίας 28, 20 και 19 ετών, πλησίασαν τον Έλληνα φίλαθλο και όταν έμαθαν ότι ήταν φίλος του ΠΑΟΚ του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον με ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι, ενώ, στην προσπάθειά του να φύγει, εκείνοι, του έριξαν ακόμα ένα μπουκάλι και μια αναμμένη φωτοβολίδα.
Οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή από το σημείο, αλλά συνελήφθησαν σε κοντινό δρόμο από αστυνομικούς που είχαν μεταβεί στο σημείο αφού έλαβαν ειδοποίηση για το συμβάν.
Όσον αφορά τον άτυχο άνδρα, διακομίστηκε σε κέντρο υγείας της περιοχής και στη συνέχεια υπέβαλε καταγγελία για την επίθεση που δέχθηκε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.