Europa League

ΠΑΟΚ: Οπαδοί της Γαλατά έστησαν ενέδρα στα πούλμαν των φίλων του «δικεφάλου του βορρά»

Δεκάδες οπαδοί της Γαλατάσαραϊ είχαν στήσει ενέδρα στα πούλμαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, περιμένοντάς τα με πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Η καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, καθώς, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε με 3-1 από τη Γαλατάσαραϊ, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη League Phase του Europa League.

Μετά τη λήξη του αγώνα ωστόσο, παραλίγο να έχουμε άγρια επεισόδια στους δρόμους της πόλης, όπως αποκαλύπτει η γνωστή ιστοσελίδα «hooligans.cz», που ασχολείται με την... αθέατη πλευρά του οπαδισμού.

Σύμφωνα λοιπόν με φωτογραφία που δημοσίευσε η εν λόγω ιστοσελίδα στα social media, δεκάδες οπαδοί της «τσιμ μπομ» είχαν στήσει ενέδρα στα πούλμαν που θα μετέφεραν τους φίλους του «δικεφάλου του βορρά», περιμένοντάς τα σε μια γέφυρα, «οπλισμένοι» με μεγάλες πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Ευτυχώς, δεν συνέβη το παραμικρό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαν να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμού, καθώς, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποχώρησαν μετά από δύο ώρες από τις εξέδρες του «Αλί Σαμί Γεν» μετά από σχετική οδηγία.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x