Europa League

Με άπαντες παρόντες η αποστολή του ΠΑΟΚ για Σάμροκ

Ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την αποστολή του για το πρώτο ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει πλήρες «οπλοστάσιο».

O ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την πρωταθλήτρια Ιρλανδίας Σάμροκ Ρόβερς στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων με φόντο την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης (20:30, NovaSports Prime, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο «δικέφαλος του βορρά» θα παραταχθεί πλήρης στην αναμέτρηση αυτή, αφού όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα, την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στο γήπεδο της Τούμπας, με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τετάρτης (21.08).

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη πρώτη μάχη με τους Ιρλανδούς ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις.

Το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό, με τον προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για το παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς είναι οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x