Europa League

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Μπότεφ - Μέρος του προγράμματος ο Ιωαννίδης

Με τον Φώτη Ιωαννίδη να ακολουθεί μέρος της προπόνησης και να τελειώνει με ατομικό, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Μπότεφ.

Στο Κορωπί προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Μπότεφ, επέστρεψε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής (21/7).

Οι «πράσινοι» μετά το ρεπό του Σαββάτου, προπονήθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο και πλέον φουλάρουν για το ματς της Πέμπτης (25/7) με την ομάδα του Πλόβντιβ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Εuropa League.


Για μια ακόμη φορά ο Φώτης Ιωαννίδης, ακολούθησε μέρος του προγράμματος προτού συνεχίσει το ατομικό. Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ανανεώνουν το ραντεβού τους στο Κορωπί για το απόγευμα της Δευτέρας.


Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ (25/07), για τον 2ο προκριματικό του Europa League. Οι Πράσινοι μετά το ρεπό του Σαββάτου, προπονήθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο «Γ. Καλαφάτης».

To πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης είχε rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και διπλό σε περιορισμένο χώρο.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης, προτού συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Δεύτερα το απόγευμα.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x