Europa League

Στην τελική ευθεία για Μπότεβ ο Παναθηναϊκός

Πρέσινγκ, κυκλοφορία και στατικές φάσεις περιλάμβανε η σημερινή (23/7), προτελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το πρώτο ματς με τη Μπότεβ Πλόβντιβ, με τον Φώτη Ιωαννίδη να κάνει ξανά μέρος της.

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη (23/7) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι της β’ προκριματικής φάσης του φετινού Europa League, με αντίπαλο τη Μπότεβ Πλόβντιβ.

Το πρόγραμμα της προπόνησης των «πράσινων» περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και εξάσκηση στα τελειώματα.

Το πρώτο μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης, προτού συνεχίσει το δικό του πρόγραμμα, για μια ακόμα ημέρα.

Το «τριφύλλι» θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την βουλγάρικη ομάδα στο ΟΑΚΑ με μια ακόμα προπόνηση, αύριο (24/7) το απόγευμα και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Με τον Ουρουγουανό τεχνικό να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, πέραν της διαφαινόμενης απουσίας του Ιωαννίδη από το παιχνίδι της Πέμπτης (25/7).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x