Europa League

Παναθηναϊκός: Με Μλαντένοβιτς και Γερεμέγεφ η ενδεκάδα στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Μπότεφ

Δείτε τις επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ, που αρχίζει σε σχεδόν μία ώρα, στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπότεφ Πλόβντιβ στο Ολυμπιακό στάδιο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, για τον β’ προκριματικό γύρο του φετινού Europa League.

Με τον Ντιέγκο Αλόνσο να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» οι οποίοι θα ξεκινήσουν κόντρα στους Βούλγαρους. Προτιμώντας τους Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς και Γερεμέγεφ σε τέρμα, αριστερό άκρο άμυνας και κορυφή επίθεσης, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Ντραγκόφσκι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Αράο και Βιλένα θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ οι Μαντσίνι-Τζούριτσιτς στα άκρα και ο Μπακασέτας πίσω από τον προωθημένο Γερεμέγεφ.

Ενώ στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι οι Λοντίγκιν, Λίλο, Ζέκα, Σπόραρ, Ίνγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Κώτσιρας, Μπάλντοκ, Κάτρης και Βέρμπιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x