Europa League

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με Κώτσιρα αντί Βαγιαννίδη και βασικούς Ίνγκασον-Τσέριν κόντρα στην Μπότεφ

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με την Μπότεφ στο πλαίσιο του Β' προκριματικού του Europa League.

Την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με την Μπότεφ (21:00, Cosmote Sport 1, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM) ανακοίνωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός προχώρησε σε τρεις αλλαγές συγκριτικά με το πρώτο ματς του ΟΑΚΑ στο οποίο οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κώτσιρας παίρνει τη θέση του Γιώργου Βαγιαννίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Τσέριν αυτή του απόντα Βιλένα στον άξονα, ενώ και ο Ίνγκασον παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας αντί του Σένκεφελντ.

Για τον Παναθηναϊκό λοιπόν, ο Ντραγκόφσκι παραμένει στην εστία, με τους Κώτσιρα, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς στην αμυντική τετράδα. Ο Αράο σε ρόλο αμυντικού μέσου με τον Τσέριν και τον Μπακασέτα στον άξονα. Στην επίθεση η τριάδα δεν άλλαξε με τον Μαντσίνι στα δεξιά, τον Τζούριτσιτς αριστερά και τον Γερεμέγεφ στην κορυφή.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα καθίσουν οι: Λοντίγκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Τετέ, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Μπάλντοκ, Κάτρης, Βέρμπιτς.




Για τους γηπεδούχους της Μπότεφ ο Ντούσαν Κέρκεζ προχωρά σε αλλαγή συστήματος τοποθετώντας τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ άλλαξε και τερματοφύλακα.

Μπότεφ Πλόβντιβ (Ντούσαν Κέρκεζ): Μπερνάτ-Μλίνκοφ, Κοντέ, Ταμ, Ντιαμπατέ, Μπαλογιάννης - Ετό, Περέρα- Ποπόβ, Νουατσούκβου-Ούτζα

Στον πάγκο: Kάιζερ, Ιγκονέν, Ουκάκι, Γιορντάνοφ, Ακέρε, Σέκουλιτς, Ρεμέικις, Ίλιεφ, Καραμπελίοφ, Βίντεφ, Κορόσεκ, Μάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x