Europa League

Νίκη στην πρεμιέρα του βουλγαρικού πρωταθλήματος πριν τα ματς με τον Παναθηναϊκό για την Μπότεφ

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Μπότεφ Πλόντβιβ καθώς επικράτησε 3-1 στην έδρα της Βράτσα και ετοιμάζεται για... ΟΑΚΑ!

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (25/7) η Μπότεφ Πλόβντιβ!

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ μετά την πρόκριση της επί της Μάριμπορ, μπήκε με το «δεξί» στις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας, καθώς για την πρώτη αγωνιστική επικράτησε 3-1 στην έδρα της Μπότεβ Βράτσα! Μάλιστα η Μπότεβ Πλόντβιβ δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ξέσπασε.

Στο 54' ο Σέκουλιτς άνοιξε το σκορ, ενώ ο Κροάτης διπλασίασε τόσο τα δικά του τέρματα, όσο και της ομάδας του βρίσκοντας ξανά δίχτυα τρία λεπτά αργότερα για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, μείωσαν σε 2-1 με τον Γκένοβ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης αντικατέστησε τον Νουατσούκου ο οποίος πιστώθηκε τις δυο ασίστ στα γκολ της Μπότεφ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77ο λεπτό ο Καραμπέλιοφ.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ομάδα της Βουλγαρίας, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (25/7) στο ΟΑΚΑ στις 21:00, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα στη Φιλιππούπολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x