Europa League

Παγκάκης: «Πίστη στον Παναθηναϊκό για την ανατροπή με Άγιαξ»

Ο Νίκος Παγκάκης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το κλίμα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό ενόψει της επίσκεψης στο Άμστερνταμ. «Αυτές οι θέσεις “παίζονται”, έχει πιθανότητες και ο Τετέ».

«Διάχυτη πίστη» στο πράσινο «στρατόπεδο» ενόψει του επαναληπτικού με τον Άγιαξ στον γ΄προκριματικό γύρο του Europa League, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Παγκάκης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Από σήμερα αρχίζει να ανεβάζει στροφές ο Παναθηναϊκός με απογευματινή προπόνηση. Θα προσεγγίσει τελείως διαφορετικά αυτή την αναμέτρηση ο Αλόνσο.

Είναι μια ευκαιρία ν’ ανατρέψει τα δεδομένα. Υπάρχει πίστη ότι μπορεί να γίνει αυτό.

Πρέπει να γίνουν δυο πράγματα. Να παίξει το παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός και να βρεθούν οι ρόλοι των παικτών όπως τους θέλει ο κόουτς. Και το δεύτερο είναι να δούμε πώς θα το πάει τακτικά το παιχνίδι ο προπονητής.

Τον Παναθηναϊκό τον νοιάζει πώς θα βελτιώσει το παιχνίδι του. Θεωρώ ότι είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν αλλαγές για να παίξουν έμπειροι και να υπάρξουν τρεξίματα»
.

Όσο για το κομμάτι της 11άδας, σημειώθηκε ότι: «Πάλι ερωτηματικό ο Τσέριν με τον Μαξίμοβιτς. Αυτή η θέση θα παιχθεί. Ο Ιωαννίδης είναι… ταμάμ για τέτοιο παιχνίδι. Όμως, ο Φώτης θα μπει σταδιακά. Μου φαίνεται δύσκολο για 90λεπτο… Δεξιά θα δούμε Βαγιαννίδη. Διεκδικεί μια θέση ο Τετέ αντί του Μαντσίνι. Είναι σε κατάσταση να βγάλει περισσότερα λεπτά στο γήπεδο».

Στα μεταγραφικά «θα πάει για μετά τη ρεβάνς με τον Άγιαξ η μεταγραφή του ποιοτικού αριστερού εξτρέμ. Θα πρέπει να αποφασίσουν οι Μεξικανοί αν θα καταθέσουν πρόταση για τον Σπόραρ. Δεν ασχολείται πια η Μποταφόγκο με Βαγιαννίδη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x