Europa League

Οτο: «Μας άξιζε αυτό το σκορ, αλλά έχουμε και τη ρεβάνς»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ για να πετύχει μεγαλύτερο σκορ κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στάθηκε ο Γιόνι Οτο μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Ο Γιόνι Οτο τόνισε πως αισθάνεται καλά μετά τον τραυματισμό του, θεωρεί πως το 4-0 του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς είναι ιδανικό αποτέλεσμα, αλλά δεν χρειάζεται εφησυχασμός ενόψει της ρεβάνς κι αναφέρθηκε στην ψυχολογική διαχείριση μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε.

Αναλυτικά:

Για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Πήρα λεπτά συμμετοχής σήμερα κι ελπίζω ότι θα πάρω ακόμη περισσότερα λεπτά στη συνέχεια».

Για τη νίκη επί της Σάμροκ Ρόβερς: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στο ξεκίνημα είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αξίζαμε το τελικό σκορ, το οποίο μας δίνει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα. Βεβαίως δεν τελείωσε τίποτα, όμως έχουμε ένα αποτέλεσμα με το οποίο μπορούμε να πάμε ήρεμοι στη ρεβάνς. Ήμασταν καλοί και στα δύο ημίχρονα, παίξαμε πολύ καλά, ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση».

Για την ψυχολογική διαχείριση μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε: «Ήταν πολύ δύσκολο γιατί θέλαμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός ήταν δύσκολος. Η σεζόν είναι μεγάλη και μόλις ξεκίνησε. Πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη, να μπούμε στον σωστό δρόμο και να πάρουμε τις νίκες που πρέπει γιατί αξίζουμε πολλά ως ομάδα και φέτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x