Europa League

Τα γκολ του θρυλικού θριάμβου του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ο Ολυμπιακός φόρεσε το ευρωπαϊκό κοστούμι του και διέλυσε την Μπράγκα με σκορ 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Θρύλος της Ευρώπης είναι ξανά εδώ!

Με εμφάνιση, που θύμισε την ομάδα, που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Conference πέρυσι, οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έλιωσαν την Μπράγκα των Καρβαλιάλ, Όρτα, Μπρούμα με σκορ 3-0, σημειώνοντας με εμφατικό τρόπο την πρώτη τους νίκη στη League Phase του Europa League, στη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης!

Ο χορός των «ερυθρόλευκων» γκολ άνοιξε στο 45'. Ο Όρτα έδιωξε με τεράστια καμπύλη και προς τα πίσω την μπάλα, ο Ζέλσον επωφελήθηκε και έσπασε στον Ελ Κααμπί, ο οποίος έπιασε το πλασέ στην κίνηση, που βρίσκει στο σώμα του Φερέιρα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ματέους.

Στο 53', δε, ο Ροντινέι κλέβει και φεύγει στην κόντρα, κάνει το γύρισμα προς τον Ελ Κααμπί, που κοντράρει, και ο Έσε είναι στο ύψος του πέναλτι για να πάρει το ριμπάουντ και να εκτελέσει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Και στο 59' ο Ελ Κααμπί πρεσάρει σαν… μανιακός τον Ματέους και τον υποχρεώνει σε λάθος, ο Γουίλιαν κλέβει και σπάει με τη μία στον Ροντινέι, ο οποίος υπέροχα γυρίζει παράλληλα και ο Μαροκινός σκοράρει ξανά!

Δείτε τα γκολ:







Και όλες οι φάσεις του αγώνα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x