Europa League

Ολυμπιακός: Σκέψεις για Ροντινέι… εξτρέμ με Λιόν

Ο Ροντινέι είναι πολύ πιθανό να παίξει ως δεξί εξτρέμ στο Λιόν-Ολυμπιακός την Πέμπτη.

Στον αγώνα της Πέμπτης με τη Λιόν στη Γαλλία (22:00) για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League έχει πέσει όλο το βάρος στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», που θέλουν να αφήσουν πίσω τις δύο σερί γκέλες στο πρωτάθλημα, ολοκληρώνουν σήμερα την εν Ελλάδι προετοιμασία τους και θα γίνει γνωστή η αποστολή που θα πετάξει για τη Γαλλία και θα προπονηθεί εκεί το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά φέτος, ωστόσο δύσκολα θα λογίζεται ως βασικός, ενώ παρότι ο Γιώργος Μασούρας δείχνει πλέον καλά, είναι ακόμη αμφίβολο αν θα ταξιδέψει και αυτό θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Δεδομένη είναι η απουσία του Ζέλσον Μαρτίνς, που θα επανέλθει πλέον μετά τη διακοπή.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσανατολίζεται σε κάποιες αλλαγές. Λόγω των προβλημάτων στη θέση του δεξιού εξτρέμ, είναι πολύ πιθανό ο Ροντινέι να παίξει στη θέση αυτή και να πάρει τον ρόλο του μπακ ο Κοστίνια. Επίσης, ο Μπιανκόν ίσως αγωνιστεί στο πλευρό του Κάρμο στην άμυνα, με τον Ντόη να προωθείται σε ρόλο αμυντικού χαφ δίπλα στον Έσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x