Europa League

Ασύλληπτος Ελ Κααμπί: Μέσα σε 14 μήνες ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη!

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε τα 18 γκολ με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου εκτός συνόρων!

Ούτε 14 μήνες δεν έχουν περάσει από το ντεμπούτο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Μαροκινός φορ έχει ήδη εξελιχθεί σε θρύλο του συλλόγου!

Με τα δύο γκολ που σημείωσε ενάντια στην Μπράγκα, ο 31χρονος επιθετικός έφτασε τα 39 συνολικά με τους «ερυθρόλευκους» και τα 18, συγκεκριμένα, στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή της σχετικής λίστας!

Βλέπετε, ο μοναδικός που έχει σημειώσει περισσότερα τέρματα από τον Ελ Κααμπί σε ματς για Champions, Europa & Conference League είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που αποχώρησε το καλοκαίρι, έχοντας σκοράρει 20 φορές σε μια πενταετία με τον Ολυμπιακό.

Με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει μπροστά της μίνιμουμ άλλα έξι ευρωπαϊκά ματς φέτος, φαντάζει πολύ πιθανό να έχουμε ισοφάριση ή και προσπέραση, με τον Βορειοαφρικανό γκολτζή να σπάει όλα τα κοντέρ!

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τους δύο Μαροκινούς βρίσκουμε στα 15 γκολ τους Κώστα Μήτρογλου και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο Νίκος Αναστόπουλος με 14.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x