Europa League

MVP της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ ο Ντεσπόντοφ

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ανέδειξαν τον Κίριλ Ντεσπόντοφ ως τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους στη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και στην Ιρλανδία τη Σάμροκ Ρόβερς (2-0) παίρνοντας την πρόκριση στη League Phase του Europa League. Oι φίλοι της ομάδας κλήθηκαν να επιλέξουν τον πολυτιμότερο αυτής της αναμέτρησης, και κατέληξαν στον Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός, που πέτυχε το δεύτερο γκολ του «δικεφάλου», έλαβε το 39% των ψήφων. Δεύτερος στην κατάταξη ήρθε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Μαγκομέντ Οζντόεφ, και τρίτος ο Μαντί Καμαρά.

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αναδείχθηκε Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στο Tallaght stadium για τα Play Offs του UEFA Europa League 2024-25.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του στην Ιρλανδία κέρδισε 0-2 στο Tallaght stadium και πήρε την πρόκριση στο League Phase του UEFA Europa League. Ο Δικέφαλος κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε πάθος και καθαρό μυαλό, βρήκε δύο όμορφα γκολ και πλέον στρέφει την προσοχή του στην προσεχή αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο στην Αθήνα.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος πέτυχε το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου στο 75ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου και γενικά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, συμμετέχοντας στο δημιουργικό κομμάτι και δίνοντας πολλές μονομαχίες.

Στην ψηφοφορία για τον Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Ντεσπόντοφ έλαβε το 39% των ψήφων και κατέκτησε το ατομικό βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ. Ο Ρώσος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο και έκανε άλλη μία γεμάτης εμφάνιση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Μαντί Καμαρά που ήταν για άλλη μία φορά εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x