Europa League

Ναπολεόνι: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»!

Αποφασισμένοι να παλέψουν στην Τουρκία και να πετύχουν την ανατροπή με την οποία θα προκριθούν στους ομίλους του Europa League είναι στον Ατρόμητο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Στέφανο Ναπολεόνι.

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι όσον αφορά τον προσεχή επαναληπτικό αγώνα του Ατρόμητου με την Φενέρμπαχτσέ για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Ιταλός επιθετικός τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν στην Τουρκία για να πετύχουν την ανατροπή, και να προκριθούν εκείνοι στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Real News

Για τα όσα συνέβησαν στο πρώτο ματς και τη ρεβάνς στην Πόλη:

«Αν δεν το πιστεύουμε, καλύτερα να μην ταξιδέψουμε, να μην πάμε καθόλου. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Και πέναλτι δεν μας έδωσε ο διαιτητής και γκολ τους χάρισε που σαφώς δεν έπρεπε να μετρήσει. Αλλά δεν τελείωσε τίποτα ακόμη. Όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θα πάμε στη ρεβάνς να παίξουμε το ίδιο δυνατά, το ίδιο ψυχωμένα, το ίδιο αποφασισμένα. Με μοναδικό στόχο να κάνουμε την ανατροπή».

Για το πως μπορεί να έρθει η ανατροπή:

«Αρχικά θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στην άμυνα γιατί αυτοί θα μπουν δυνατά για να καθαρίσουν την πρόκριση. Αφού γίνει αυτό με το καλό, στη συνέχεια πρέπει να σκοράρουμε. Ένα γκολ θα μας γεμίσει αισιοδοξία και δύναμη ότι πραγματικά μπορούμε να κατακτήσουμε το στόχο μας. Το πιστεύω αυτό, δεν είναι λόγια, διότι όπως όλοι είδαν, στο πρώτο παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε τα μεγάλα ονόματα που έχουν, ήμαστε καλύτεροί τους και το σκορ μάς αδίκησε. Θα πρέπει ωστόσο, αυτό να το αποδείξουμε και στο δεύτερο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x