Europa League

Μπράντον: «Θα παλέψουμε για τη νίκη κόντρα σε μια σκληρή ομάδα - Ήταν δύο πολύ δύσκολοι μήνες για μένα»

Ο Μπράντον Τόμας επισήμανε τις δυσκολίες του ματς με την Βικτόρια Πλζεν και την ανάγκη του ΠΑΟΚ να κερδίσει, ενώ μίλησε για το διάστημα της απουσίας του και ζήτησε την στήριξη του κόσμου.

Ο Μπράντον Τόμας ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό ματς με τη Βικτόρια Πλζεν.

Με τον Ισπανό σέντερ φορ να στέκεται στη σημασία που έχει για τον «δικέφαλο του Βορρά» η κατάκτηση της νίκης, αλλά και στην ανάγκη να βρεθεί ο κόσμος στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα.

Παράλληλα, ο Μπράντον μίλησε και για το επίπονο διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το ματς: «Γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι, έχοντας απέναντι μας μία δύσκολη ομάδα. Έχουμε δουλέψει σκληρά με στόχο τη νίκη την οποία χρειαζόμαστε για τον κόσμο μας, για την αυτοπεποίθηση μας, για την ομάδα. Θέλουμε να πάμε για τη νίκη απέναντι σε μία σκληρή και δύσκολη ομάδα και θα παλέψουμε για τους τρεις πόντους».

Για την επιστροφή του: «Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου έπειτα από δύο δύσκολους μήνες για εμένα. Ελπίζω και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα με την ενέργεια μου. Θέλω να παίζω, θέλω να παλεύω και δούλεψα σκληρά για να επανέλθω καθώς δεν μου αρέσει να βρίσκομαι στον πάγκο ή στην κερκίδα, κάτι που έγινε αυτούς τους δύο μήνες λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισα».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Η στήριξη του κόσμου την προηγούμενη χρονιά ήταν αυτή που μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όταν είστε δίπλα μας καταφέρνουμε πολλά πράγματα. Θα θέλαμε να είστε στο πλευρό μας και αύριο (24/10) καθώς όταν είμαστε όλοι μαζί γίνονται όλα ευκολότερα και είμαστε πιο δυνατοί, σας χρειαζόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x