Europa League

Μπάμπα: «Ήταν μια κακιά στιγμή το αυτογκόλ»

Στο γεγονός πως συμβαίνουν τέτοιες φάσεις στο ποδόσφαιρο στάθηκε ο Μπάμπα Ράχμαν μετά το αυτογκόλ του που έδωσε προβάδισμα στη Γαλατάσαραϊ επί του ΠΑΟΚ στο «Αλί Σαμί Γεν».

Ο Μπάμπα Ράχμαν τόνισε πως θέλει να απολογηθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το αυτογκόλ που σημείωσε κι έδωσε προβάδισμα στη Γαλατάσαραϊ στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League, θεωρεί πως έβγαλαν ένταση στο παιχνίδι τους και πίεσαν, όμως πλήρωσαν μια ολιγωρία και πιστεύει πως αν το ματς γινόταν στην Τούμπα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Αναλυτικά:

Για το αυτογκόλ του: «Ήταν μια κακιά στιγμή, ένα λάθος το οποίο συμβαίνει. Ήμουν ο πρώτος που σήκωσα το χέρι και θέλω να απολογηθώ σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά μετά καταφέραμε να βγάλουμε ένταση, ήμασταν καλοί, πιέσαμε, αλλά μια στιγμή ολιγωρίας δική μας ήταν αρκετή για να μας τιμωρήσουν».

Για το αν έπαιζαν με τη Γαλατάσαραϊ στην Τούμπα: «Σίγουρα, σε ένα τέτοιο παιχνίδι, οι οπαδοί μας θα έπαιζαν σημαντικό ρόλο, αλλά και σήμερα ήμασταν καλοί, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς χάσαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά, αν κοιτούσαμε για το τι δεν πήγε καλά σήμερα, θα είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x