Europa League

Κετσετζόγλου: «Το πλάνο Αλμέιδα για Μαρσέιγ - Κλειδί για την 11άδα ο ρόλος Πινέδα»

Τα δεδομένα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο κομβικό ματς με τη Μαρσέιγ κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για τους σίγουρους Πινέδα-Γκαρσία και τις ετοιμασίες φιλοξενίας των Γάλλων

Την πληθώρα λύσεων που έχει έπειτα από καιρό η ΑΕΚ και (ειδικά από τη μέση και μπροστά) κάνει δύσκολη την εκτίμηση για την ενδεκάδα επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, σημείωσε ότι η τετράδα της άμυνας με τη Μαρσέιγ είναι πάνω-κάτω δεδομένη, ωστόσο στις υπόλοιπες γραμμές οι μόνοι που έχουν σίγουρη θέση είναι οι Πινέδα και Γκαρσία.

Εξήγησε λοιπόν ότι το πού θ' αγωνιστεί ο Μεξικανός (στα χαφ ή αριστερά) θα παίξει ρόλο και για τις υπόλοιπες επιλογές, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πίσω από τον επιθετικό να ξεκινήσει ο Μάνταλος.

Κατά τ’ άλλα, αναφέρθηκε στις ετοιμασίες για την υποδοχή των οπαδών της Μαρσέιγ και τις κοινές εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν τη μέρα του αγώνα, εκφράζοντας την πίστη ότι η φιλοξενία θα είναι αντάξια αυτής που είχαν οι φίλοι της ΑΕΚ στη Μασσαλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x