Europa League

Η «Equipe» αποκάλυψε την ενδεκάδα της Λιόν κόντρα στον Ολυμπιακό

Δείτε την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Λιόν στην αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό, όπως την αποκάλυψε η γαλλική Equipe.

Αποκάλυψε την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Λιόν κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League, η «Equipe».

Σύμφωνα με το πασίγνωστο γαλλικό Μέσο, ο προπονητής των γηπεδούχων, Πιερ Σαζ, έχει επιλέξει το 4-2-3-1, αφήνοντας το 3-5-2 που χρησιμοποίησε στους τελευταίους αγώνες της ομάδας του.

Ο Περί θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Μέιτλαντ-Νάις, Κλίντον Μάτα (αρχικά είχε δοθεί ο Ομαρί ως βασικός), Τσαλέτα-Τσαρ και Ταγλιαφίκο τετράδα άμυνας, τους Μάτιτς, Τολισό δίδυμο στα χαφ, τον Τσερκί σε ρόλο «δεκαριού» και τους Νουαμά, Φοφανά ως εξτρέμ, πίσω από τον πιο προωθημένο, Λακαζέτ.

Μάλιστα, την ενδεκάδα ανέβασε στα social media της και η επίσημη Λιόν, κατεβάζοντάς όμως την ανάρτησή της μετά από λίγο.

Η ενδεκάδα της Λιόν: Περί - Μέιτλαντ-Νάις, Κλίντον Μάτα, Τσαλέτα-Τσαρ, Ταγλιαφίκο - Μάτιτς, Τολισό - Νουαμά, Τσερκί, Φοφανά - Λακαζέτ

Στον πάγκο οι Ντεσάμπ, Άμπνερ, Τέσμαν, Βερετού, Μπενραχμά, Μικαουτάτζε, Όρμπαν, Ζαχά, Κουμπεντί, Ομαρί, Κακερέ και Ντιαβαρά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x