Europa League

Ελ Κααμπί: «Το χρειαζόμασταν το αποψινό αποτέλεσμα για να ανέβει η ψυχολογία μας»

Οι δηλώσεις του Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπράγκα.

Φόρεσε το ευρωπαϊκό κοστούμι του κατόχου του Conference League και διέλυσε την Μπράγκα ο Ολυμπιακός, ο οποίος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί (2 γκολ), επικράτησε 3-0 της Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Μαροκινός φορ στάθηκε στη σημασία που είχε στην ψυχολογία της ομάδας το αποψινό αποτέλεσμα αλλά και η εμφάνιση, ενώ, στάθηκε και στη δυναμική που αποκτούν οι «ερυθρόλευκοι» όταν παίζουν μπροστά στο κοινό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγιούμπ Ελ Κααμπί:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα κέρδισε. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που ήταν εκεί και δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα και μας βοήθησαν πάρα πολύ με την στήριξή τους. Είναι σημαντικός ο κόσμος μας για εμάς, είμαστε δυνατοί με εκείνους.

Είμαι χαρούμενος που η ομάδα κατάφερε να κερδίσει και να επιστρέψει σε θετικά αποτελέσματα τα οποία χρειαζόμαστε μετά από τρία παιχνίδια που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Το χρειαζόμασταν για να ανέβει η ψυχολογία μας και τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε και άλλο».


Για την αγκαλιά με τον Καρβαλιάλ: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Καρβαλιάλ, αλλά και με όλους τους προπονητές που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν στην ομάδα εδώ. Τους σέβομαι και από όλους έχω πάρει πράγματα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x