Europa League

Αυτή η Γιουνάιτεντ αρέσει και προκρίνεται!

Σε… πάρτι μετέτρεψε την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Λίντσερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο άδειο «Linzer Stadion», καθώς διέλυσε τους Αυστριακούς 5-0, συνεχίζοντας την αγωνιστική της άνοδο.

Μετά τη διακοπή του αγγλικού πρωταθλήματος και τη μίνι-προετοιμασία της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μεταμορφωθεί. Και δεν έχει μεταμορφωθεί μόνο σε μια κανονική ομάδα, αλλά σε ένα σύνολο που αρχίζει και αρέσει πάρα πολύ με το ποδόσφαιρο που παίζει.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο άδειο «Linzer Stadion» έκανε… πάρτι κόντρα στη Λίντσερ, καθώς τη διέλυσε 5-0 και εξασφάλισε ήδη την παρουσία της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα ευχάριστα νέα για τους Άγγλους ήταν η νέα εξαιρετική εμφάνιση των Ιγκάλο και Μπρούνο Φερνάντες, που δείχνουν ότι πράγματι έχουν ανεβάσει το επίπεδο των «κόκκινων διαβόλων», ειδικότερα δε ο Πορτογάλος χαφ.

Το σκορ άνοιξε στο 28’ ο Οντιόν Ιγκάλο, που αφού έκανε τριπλό κοντρόλ, έφερε την μπάλα στο αριστερό και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Η εντυπωσιακή συνέχεια δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Νιγηριανός επιθετικός με υπέροχη πάσα βρήκε τον Τζέιμς, με τον Ουαλό στο 58’ να κάνει το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι διαστάσεις θριάμβου δόθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 82’ ο Μάτα υποδέχθηκε τη μαγική ασίστ του Φρεντ και με αριστερό πλασέ έκανε το 3-0, ενώ στις καθυστερήσεις οι Γκρίνγουντ (91’) και Περέιρα (93’) διαμόρφωσαν το εντυπωσιακό 5-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x