Europa League

Αθανασίου: «Αυτός που έπρεπε ο Παναθηναϊκός-Δεν είναι φόβητρο ο Άγιαξ»

Το σχόλιο του Νίκου Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρόκριση του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο μετά την άνετη νίκη που πήρε επί της Μπότεφ στη Βουλγαρία. Όπως είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Άγιαξ είναι μεν το φαβορί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά δεν αποτελεί φόβητρο.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν όπως έπρεπε και αυτός που έπρεπε, δείχνοντας πολύ καλή πνευματική προετοιμασία, έπιασε την Μπότεφ από τον λαιμό και ήταν απόλυτος κυρίαρχος. Έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο με έναν νέο προπονητή. Ο Τζούρισιτς και ο Γερεμέγεφ ήταν φανταστικοί, ο Ίνγκασον ήταν σαν να έπαιζε στην ομάδα για χρόνια και σίγουρα το γρήγορο γκολ βοήθησε την ομάδα να καθαρίσει από το ημίχρονο την πρόκριση. Ο Τετέ είχε πολύ καλό ντεμπούτο, δημιούργησε τρεις φάσεις για τους συμπαίκτες του, καθώς βοηθήθηκε και από τη μορφή που είχε πάρει το παιχνίδι. Έδειξε να προσαρμόζεται γρήγορα και θα είναι σημαντικό να είναι σε καλή κατάσταση στη συνέχεια», ανέφερε.

«Ο Άγιαξ πέρασε δύσκολα την Βοϊβοντίνα, δεν είναι το φόβητρο του παρελθόντος. Είναι μεν το φαβορί, αλλά ακόμη ψάχνεται, έχει νέο προπονητή και θεωρώ ότι το ζευγάρι είναι ανοιχτό. Δεν είναι χαμένος από χέρι. Ο Παναθηναϊκός έχει ευκαιρία να φτιάξει το καλοκαίρι του, γιατί αν τον αποκλείσει θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία του σε League Phase. Στα δύο ματς με τον Άγιαξ θα μπει στην εξίσωση εκτός απροόπτου και ο Ιωαννίδης. Νομίζω πως και η εμφάνιση στη Βουλγαρία θα βοηθήσει ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει περισσότερο κόσμο την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ», πρόσθεσε.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x