Europa League

Αθανασιάδης: «Αν είχαμε περισσότερη τύχη…»

Στην συγκέντρωση που είχε ο ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια του ματς με την Μπενφίκα στάθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης, υπογραμμίζοντας πως με λίγη τύχη θα είχε πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Στην έλλειψη της τύχης στάθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την Μπενφίκα.

Ο 25χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στην εικόνα που έδειξε η ομάδα του σε όλη τη διάρκεια του ματς, τονίζοντας πως δεν έχει σημασία η πιθανότητα οφσάιντ στο γκολ των Πορτογάλων, ενώ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει στον επαναληπτικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Αθανασιάδης:
«Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο γι' αυτή τη στήριξη που είχαμε 90 λεπτά. Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ καλή, αλλά πιστεύω με την εικόνα του παιχνιδιού αν είχαμε λίγο περισσότερη τύχη ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό».

Για το πλάνο που είχε ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα: «Αυτό που έπρεπε να κάνουμε εμείς, ήτανε να έχουμε όλες τις γραμμές κοντά, να μην αφήσουμε χώρους στην πλάτη μας για μια κάθετη πάσα. Πιστεύω ότι το κάναμε πάρα πολύ καλά σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε την απόλυτη συγκέντρωση, αλλά όπως είπα με λίγο περισσότερη τύχη ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό».

Για την Μπενφίκα: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πάρα πολύ δουλεμένη, με συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού, αυτό που ήταν να κάνουμε εμείς ήταν να μείνουμε συγκεντρωμένοι και κοντά οι γραμμές. Πιστεύω το καταφέραμε, αλλά έτσι είναι η μπάλα, δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν... είναι οφσάιντ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, συνεχίζουμε».

Για τον δεύτερο αγώνα: «Τίποτα, έχουμε ακόμα ένα ημίχρονο, θα πάμε εμείς στη Λισαβόνα να τα δώσουμε όλα, πάλι συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πετύχουμε την πρόκριση».

Για το εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα μακάρι να συνεχιστεί και στο επόμενο παιχνίδι, να καταφέρουμε να έχουμε περισσότερη τύχη κι ίσως το διατηρήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x