Europa League

Αλόνσο: «Αξίζαμε να περάσουμε, το ποδόσφαιρο δεν ήταν δίκαιο μαζί μας - Θα παλέψουμε για αυτά που μας χρωστάει»

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τα playoffs του Europa League.

Μετά από μια... τρίωρη μάχη στην Ολλανδία, ο Παναθηναϊκός έπεσε με ψηλά το κεφάλι, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στη διαδικασία των πέναλτι μετά από 34 εκτελέσεις.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των «πράσινων», Ντιέγκο Αλόνσο, αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του, δηλώνοντας υπερήφανος για την καρδιά και την προσωπικότητα που έβγαλαν.

Παράλληλα, τόνισε πως το «τριφύλλι» ήταν εκείνο που άξιζε την πρόκριση και πως άπαντες στον σύλλογο θα παλέψουν στη συνέχεια για να πάρουν ό,τι τους χρωστάει το άθλημα!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο:


Για την πρόκριση: «Αναμφίβολα αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το ποδόσφαιρο δεν ήταν δίκαιο μαζί μας και για αυτό μας χρωστάει. Για αυτό θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Για το παιχνίδι με τη Λανς: «Για εμάς, αυτή η στιγμή το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Η νοοτροπία είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για την ομάδα: «Αρχικά είναι η προσωπικότητα που βγάζει η ομάδα διότι στο γήπεδο του Άγιαξ απέναντι σε τέτοια ομάδα, αποδείξαμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Αναμφίβολα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε για να πάμε μπροστά αλλά είμαι υπερήφανος από το παιχνίδι των παικτών. Έβγαλαν προσωπικότητα, καρδιά για να μην το πω διαφορετικό και με μυαλό νικητή»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x