Europa League

Τσακίρης: «Τα προβλήματα δημιουργούν σκέψεις και δεδομένα για την 11άδα της ΑΕΚ στη Μασσαλία»

Τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Μαρσέιγ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα δεδομένα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Μαρσέιγ μετά την απουσία του Σέρχιο Αραούχο μετέφερε στον «αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ των πρωταθλητών Ελλάδας ανέφερε ότι τα προβλήματα απουσιών δημιουργούν σκέψεις για τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα, προσθέτοντας πως ο Στάνκοβιτς έχει προβάδισμα για τη θέση του γκολκίπερ, οι Βίντα και Μουκουντί για το κέντρο της άμυνας, ενώ στα πλάγια ο Σιντιμπέ για τα δεξιά και ένας εκ των Μοχαμάντι ή Χατζισαφί για τα αριστερά.

Στη συνέχεια, τόνισε πως ο Πινέδα θα πάει στα αριστερά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την παρουσία του Γιόνσον και του Σιμάνσκι στη μεσαία γραμμή, ενώ τη θέση του Ελίασον στα δεξιά θα πάρει ο Άμραμπατ.

Για το δίδυμο της επίθεσης υπογράμμισε ότι με την απουσία του Αραούχο ο Τσούμπερ θα πάρει τη θέση του και ο Εζεκιέλ Πόνσε θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα, στάθηκε και στον τραυματισμό του Αργεντινού αρχηγού της Ένωσης λέγοντας πως προστατεύτηκε γρήγορα στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα και ίσως είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Δευτέρας (30/10) στην OPAP Arena κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x