Europa League

ΑΕΚ: Στην αποστολή για Μπράιτον Λιβάι, Γκατσίνοβιτς και Πισάρο, εκτός οι Μουκουντί και Βίντα!

Όπως αναμενόταν, αφού προπονήθηκε κανονικά σήμερα (19/09), ο Λιβάι Γκαρσία είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για Μπράιτον! Μέσα και Γκατσίνοβιτς-Πισάρο, εκτός Μουκουντί και Βίντα.

Επιβεβαιώθηκαν τα ευχάριστα στην ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από Τρινιντάντ και Τομπάγκο, που λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό ότι προπονήθηκε κανονικά σήμερα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, βρίσκεται στην αποστολή του Αργεντινού τεχνικού, που θα ταξιδέψει στην Αγγλία για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπράιτον.

Ο Γκαρσία είχε ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες, αλλά δεν είχε καταφέρει να βγάλει ολόκληρο πρόγραμμα και για αυτό «κόπηκε» και από την αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, από τη στιγμή, που μπήκε σήμερα στις προπονήσεις, έδειξε πως έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημά του και είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα του Europa League και φυσικά για τα επόμενα παιχνίδια. Τη Δευτέρα (25/09), θυμίζουμε, η ΑΕΚ έχει το πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από εκεί και πέρα, κανονικά στην αποστολή για το ματς με την Μπράιτον είναι τόσο ο Γκατσίνοβιτς όσο και ο Πισάρο, ενώ επιστρέφει και ο Μάνταλος, ο οποίος ήταν εκτός λόγω τιμωρίας από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τέλος, όπως αναμενόταν εκτός έμειναν Βίντα και Μουκουντί, το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δηλαδή, της «Ένωσης» και ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να βρει μια λύση για τον παρτενέρ του σίγουρου Μήτογλου στο Μπράιτον. Ο Βίντα, θυμίζουμε, έχει θέμα στα πλευρά από ένα χτύπημα στο ντέρμπι της Κυριακής και ο Μουκουντί λοίμωξη, λόγω της οποίας νοσηλεύεται.

ΑΕΚ: Η αποστολή για το εκτός έδρας ματς με Μπράιτον

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x