Europa League

Ο Όρτα είδε την τοιχογραφία με το Conference στο Καραϊσκάκη και συγκινήθηκε!

Ο Αντρέ Όρτα βίωσε μια σπουδαία στιγμή με τον Ολυμπιακό στις 29 Μαΐου και ανέβασε ένα Instagram story το οποίο συνοδεύει με ένα emoji που δείχνει τη συγκίνησή του.

Ο Αντρέ Όρτα αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πρόλαβε να δεθεί με τον οργανισμό του Ολυμπιακού, παρότι αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα για μισό χρόνο.

Ασφαλώς, σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η κατάκτηση του Conference League στις 29 Μαΐου στην «OPAP Arena». Ένας ευρωπαϊκός τίτλος, ο πρώτος στην καριέρα του αλλά και για τον σύλλογο, με τον Όρτα να είναι εκ των πρωταγωνιστών. Μάλιστα, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Φιορεντίνα είχε πετάξει και τη σπόντα του για την Μπράγκα και τους ανθρώπους της.

«Αυτός ο τίτλος είναι για όσους δεν με πίστεψαν», είχε δηλώσει, πετώντας το καρφί για τον πορτογαλικό σύλλογο.

Σήμερα, κατά το περιθώριο της προπόνησης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Αντρέ Όρτα είδε στον διάδρομο των αποδυτηρίων τη νέα τοιχογραφία. Αυτή που δημιουργήθηκε για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και αποτυπώνει και τη μορφή του ίδιου!

Με τον Όρτα να δείχνει συγκινημένος, όπως φαίνεται από το Instagram story που ανέβασε, έχοντας ένα emoji που δείχνει συγκίνηση και δίπλα μια κόκκινη καρδιά.

Αντρέ Όρτα: Η τοιχογραφία με το Conference στο Καραϊσκάκη τον συγκίνησε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x