Europa League

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Άνετες νίκες για Σλάβια Πράγας, ΡΦΣ και Φερεντσβάρος

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας τους οι επόμενοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europpa League, Σλάβια Πράγας, Φερεντσβάρος και RFS.

Με νίκες και μάλιστα με άνετο τρόπο, συνέχισαν την πορεία τους στα πρωταθλήματά τους, τρεις αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europpa League.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (20/10) η RFS επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Τούκουμς για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Λετονίας, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου! Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Ικάουνεκς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε και μία ασίστ.

Την ίδια ώρα, στην κορυφή του ουγγρικού πρωταθλήματος ανέβηκε εκ νέου η Φερεντσβάρος, η οποία και επικράτησε 2-0 της Φέχερβαρ στην «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης. Το σκορ άνοιξε ο Σαλντάνια στο 23ο λεπτό, με τον Μπόρζες να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 56ο λεπτό.

Τέλος, τη δέκατη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα της Τσεχίας πανηγύρισε η Σλάβια Πράγας, η οποία και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γιάμπλονετς με σκορ 2-1! Με τον Ζαφείρη να ξεκινά βασικός και να αγωνίζεται για 82 λεπτά, η Σλάβια καθάρισε την υπόθεση νίκης από την πρώτη ώρα αγώνα, χάρη στα τέρματα των Μίτσεζ (18') και Λινγκρ (60'). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 66ο λεπτό, ωστόσο, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει με άνεση το τρίποντο μέχρι το φινάλε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x