Europa League

Καντρέβα: «Δύσκολο ματς με ΠΑΟ»

Τις δυσκολίες που έχει να συναντήσει η Λάτσιο στο προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, ανέλυσε ο Αντόνιο Καντρέβα. Η επόμενη αντίπαλος του «τριφυλλιού» κατάφερε να νικήσει εντός έδρας με σκορ 3-2 της Μίλαν και ο Ιταλός μέσος τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι το ΟΑΚΑ.

Τις δυσκολίες που έχει να συναντήσει η Λάτσιο στο προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, ανέλυσε ο Αντόνιο Καντρέβα.

Η επόμενη αντίπαλος του «τριφυλλιού» κατάφερε να νικήσει εντός έδρας με σκορ 3-2 της Μίλαν και ο Ιταλός μέσος τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι το ΟΑΚΑ.

«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Στην Ευρώπη υπάρχουν αρκετές κορυφαίες ομάδες, όμως εμείς θα μπούμε στο γήπεδο με τη σωστή νοοτροπία και θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Χρειάζεται να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι και να πάρουμε το ματς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 25χρονος μέσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x