Europa League

«Θα μας ζεστάνει η νίκη»

Καιρικές συνθήκες κακές, όχι όμως και όμοιες με αυτές που επικρατούσαν στη Μόσχα, συνάντησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Χάρκοβο. Τα πάντα χιονισμένα με το θερμόμετρο να δείχνει στους -5 βαθμούς Κελσίου και τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να παραμένουν συγκεντρωμένοι χωρίς να κάνουν δηλώσεις κατά την άφιξή. Ο μόνος που θέλησε να σχολιάσει τις καιρικές συνθήκες ήταν ο Καζίμ Ρίτσαρντ, στέλνοντας όμως και ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το ματς μέσω του twitter. «Μια νίκη την Πέμπτη θα με ζεστάνει»!

Καιρικές συνθήκες κακές, όχι όμως και όμοιες με αυτές που επικρατούσαν στη Μόσχα, συνάντησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Χάρκοβο. Τα πάντα χιονισμένα με το θερμόμετρο να δείχνει στους -5 βαθμούς Κελσίου και τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να παραμένουν συγκεντρωμένοι χωρίς να κάνουν δηλώσεις κατά την άφιξή τους.

Ο μόνος που θέλησε να… μιλήσει μετά την άφιξη της αποστολής στο Χάρκοβο ήταν ο Καζίμ Ρίτσαρντς. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός μέσω του twitter του δήλωσε αιφνιδιασμένος από τις καιρικές συνθήκες που συνάντησε και αυτός και οι συμπαίκτες, θυμούμενος και ότι ξέχασε και το καπέλο που έχει… προίκα από το παιχνίδι στη Μόσχα με τη Ρουμπίν Καζάν.

«Και χρειάζομαι αυτό το καπέλο τώρα», συνέχισε ο Τούρκος για να καταλήξει…

«Μια νίκη την Πέμπτη θα με ζεστάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x