Europa League

Εκπλήξεις από Χιμένεθ!

Σε σχήμα που (ευελπιστεί ότι) συνδυάζει εμπειρία και ταχύτητα κατέληξε ο Μανόλο Χιμένεθ για την κρίσιμη ρεβάνς του Europa League με τη Ντιναμό Τιφλίδας. Ο Ανδαλουσιανός γνωστοποίησε στο ξενοδοχείο την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αποψινό ματς (20:05, Conn-X), συμπεριλαμβάνοντας σ' αυτή τους Λυμπερόπουλο, Γεωργέα -αλλά και τους Γκέντσογλου και Λαγό!

Σε σχήμα που (ευελπιστεί ότι) συνδυάζει εμπειρία και ταχύτητα κατέληξε ο Μανόλο Χιμένεθ για την κρίσιμη ρεβάνς του Europa League με τη Ντιναμό Τιφλίδας.

Ο Ανδαλουσιανός γνωστοποίησε στο ξενοδοχείο την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αποψινό ματς (20:05, Conn-X), συμπεριλαμβάνοντας σ' αυτή τους Λυμπερόπουλο, Γεωργέα -αλλά και τους Γκέντσογλου και Λαγό!

Θέλοντας προφανώς να δώσει περισσότερο βάρος στην ανασταλτική λειτουργία των χαφ, ο Χιμένεθ προτιμά να βάλει τον Γκέντσογλου (και όχι τον Καφέ) δίπλα στον Γρηγόρη Μάκο.

Προτιμώντας, δε, στην κορυφή της επίθεσης την εμπειρία του Νίκου Λυμπερόπουλου (αντί του Μπέλεκ), ελπίζει παράλληλα ότι θ' αυξήσει την ταχύτητα του σχήματος, βάζοντας στο αριστερό άκρο της τριάδας πίσω του τον Λαγό (με τον Κάρλος στο δεξί και τον Γκούντγιονσεν σε θέση επιτελικού).

Την ίδια ώρα, η μια ακόμα απόδειξη πως ο Γεωργέας δεν… καταλαβαίνει τίποτα (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δεξιό οπίσθιο μηριαίο) θα διατηρήσουν μοναδική απουσία στα μετόπισθεν τον Δέλλα -και ίδια τη σύνθεσή της άμυνας μ' εκείνη που ανταποκρίθηκε εξαιρετικά μετά τον τραυματισμό του «Κολοσσού» στο πρώτο ματς (Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Γεωργέας).

Αναλυτικά, η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί απόψε η ΑΕΚ στο «Μπόρις Παϊχάτζε»: Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Γεωργέας, Μάκος, Γκέντσογλου, Λαγός, Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x