Europa League

Το προφίλ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στα play offs του Europa League μία από τις Τραμπζονσπόρ (Τουρκία), Καρπάτι (Ουκρανία), Χαρτς (Σκωτία), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Εκράνας (Λιθουανία).

Η ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στα play offs του Europa League μία από τις Τραμπζονσπόρ (Τουρκία), Καρπάτι (Ουκρανία), Χαρτς (Σκωτία), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Εκράνας (Λιθουανία).

Η Τραμπζονσπόρ έχασε στην ισοβαθμία το πρωτάθλημα από τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο εμπλέκεται-όπως και η τελευταία-στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια στην Τουρκία, που είναι υπό διερεύνηση από τις αρχές της χώρας. Στα play offs του Champions League αντιμετώπισε την Μπενφίκα και αποκλείστηκε (2-0, 1-1).

Η Καρπάτι, ομάδα που φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον Σιμάο του Παναθηναϊκού, ήταν πέμπτη στο τελευταίο ουκρανικό πρωτάθλημα. Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League απέκλεισε με δύο νίκες την ιρλανδική Σεντ Πάτρικς (2-0, 3-1).

Η Χαρτς τερμάτισε τρίτη στη Σκωτία, πίσω από τη… μόνιμη δυάδα της κορυφής, Ρέιντζερς και Σέλτικ. Πρόσφατα τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Πορτογάλος Πάουλο Σέρτζιο. Στον τρίτο προκριματικό γύρο απέκλεισε την ουγγρική Πακς (1-1, 4-1).

Η Λέγκια Βαρσοβίας ήταν τρίτη την περασμένη σεζόν στην Πολωνία, αλλά κατέκτησε το Κύπελλο. Στον τρίτο προκριματικό γύρο απέκλεισε την Γκαζιάντεπσπορ χάρη στη νίκη της στην Τουρκία (1-0, 0-0).

Τέλος, η Εκράνας είναι πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Λιθουανίας. Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League απέκλεισε με δύο νίκες τη Βαλέτα Μάλτας (3-2, 1-0), αλλά στον τρίτο προκριματικό αποκλείστηκε από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ μετά την ήττα της στη Λευκορωσία (0-0, 1-3).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x