Europa League

Χαβίτο: «Τρελάθηκα»

«Τρελάθηκα όταν έβαλα το γκολ»… Με τον τρόπο αυτό περιέγραψε ο Φρανσίσκο Χαβίτο τις πρώτες του αντιδράσεις μετά από το τέρμα που πέτυχε και το οποίο έδωσε την νίκη στον Άρη επί της Ατλέτικο.

«Τρελάθηκα όταν έβαλα το γκολ»… Με τον τρόπο αυτό περιέγραψε ο Φρανσίσκο Χαβίτο τις πρώτες του αντιδράσεις μετά από το τέρμα που πέτυχε και το οποίο έδωσε την νίκη στον Άρη επί της Ατλέτικο.

«Έχω τύχη με τους συμπατριώτες μου. Πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου αλλά με αυτούς σκοράρω κιόλας. Νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου έτρεξε και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κυριότερα όμως γιατί πήραμε τους βαθμούς. Η Ατλέτικο έχει μία πολύ καλή ομάδα όμως όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν σήμερα απίθανοι. Τρελάθηκα όταν έβαλα το γκολ και έτρεξα στις κόρες μου να το αφιερώσω», τόνισε ο Χαβίτο και συνέχισε αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα του γηπέδου:

«Ήταν εκπληκτική όπως συνήθως. Ο κόσμος είναι φανταστικός σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια», πρόσθεσε και κατέληξε αναφερόμενος στη συζήτηση που είχε με παίκτες της Ατλέτικο:

«Με συνεχάρησαν για τη νίκη και μας ευχήθηκαν καλή συνέχεια. Διασκεδάσαμε όμως τώρα… έχουμε παιχνίδι την Κυριακή».

Ρονάλντο Γκιάρο: «Οι νίκες είναι πάντα πολύ σημαντικές»

Στη σημασία της νίκης για τον Άρη στάθηκε ο Ρονάλντο Γκιάρο στις δηλώσεις του.

«Οι νίκες είναι πάντα πολύ σημαντικές ειδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ομάδα από τακτικής άποψης πήγε πολύ καλά. Κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής στο γήπεδο και κατορθώσαμε σε μία από τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε. Ακόμη δεν έχει αλλάξει κάτι πάντως. Ο δρόμος είναι μακρύς. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια. Τώρα πάμε στο «Τρόντχαιμ». Η Ρόζενμποργκ θέλει σίγουρα να κερδίσει, όμως εμείς βήμα – βήμα θα δούμε πού μπορούμε να φθάσουμε». Όσο για το αν πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες βραδιές επισήμανε: «Για μένα όλες οι νίκες είναι σημαντικές, κυρίως όταν κυνηγάς έναν στόχο. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι γιατί αν έχουμε στην συνέχεια πέντε ήττες δεν θα έχει κανένα νόημα αυτή η νίκη», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x