Europa League

Δερμιτζάκης: «Είναι μια δύσκολη κλήρωση»

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τη Φενέρμπαχτσε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Παύλος Δερμιτζάκης. «Πρόκειται, ασφαλώς, για μία δύσκολη κλήρωση, μιας και η Φενέρμπαχτσε αποτελεί μία ομάδα επιπέδου Champions League, η οποία, όμως, έχει και δυνατά και αδύνατα σημεία, κάτι που φάνηκε από τον αποκλεισμό της από τη Γιουνγκ Μπόις», είπε ο Έλληνας τεχνικός. Βιτόλο: «Μοιρασμένες πιθανότητες».

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τη Φενέρμπαχτσε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Παύλος Δερμιτζάκης. «Πρόκειται, ασφαλώς, για μία δύσκολη κλήρωση, μιας και η Φενέρμπαχτσε αποτελεί μία ομάδα επιπέδου Champions League, η οποία, όμως, έχει και δυνατά και αδύνατα σημεία, κάτι που φάνηκε από τον αποκλεισμό της από τη Γιουνγκ Μπόις», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

«Εμείς θα προετοιμαστούμε τόσο ώστε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από τα παιχνίδια με τον Άγιαξ. Στα ματς αυτά είχαμε μειονέκτημα στην αμυντική λειτουργία και οφείλουμε να βελτιωθούμε πολύ, κρατώντας παράλληλα ως έχει την επίθεσή μας».

«Δεν κοιτάω ότι το πρώτο παιχνίδι θα είναι εντός έδρας, άλλωστε θα παίξουμε τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Σίγουρα θα υπάρξει κατασκόπευση ούτως ώστε να μπορέσουμε να έχουμε πλήρη εικόνα. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ρίζες του στην Κωνσταντινούπολη θεωρώ πως είναι σημαντικό. Θα αγωνιστούμε σε μια καυτή έδρα, αλλά αυτό είναι πάρα πολύ καλό, μιας και όταν ο ποδοσφαιριστής παίζει μπροστά σε τόσο φανατικό κοινό, πάντα παίζει καλύτερα».

«Εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιώσουμε τα λάθη μας, πάντα πρέπει να κοιτάς τα θετικά για να τα κρατάς και να τα αυξάνεις, ενώ και να κερδίζαμε τον Άγιαξ θα έπρεπε πάλι να βελτιωθούμε. Η πρόκριση είναι αναγκαιότητα για όλα τα σωματεία, σε κανένα δεν υπάρχει οικονομική ευρωστία, ενώ άλλωστε υπάρχουν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες που έχουμε ως ομάδα».

Εξάλλου, οριστικά η πρώτη αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα θα γίνει στις 19 Αυγούστου στην Τούμπα, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα στην Κωνσταντινούπολη.

Δύσκολη χαρακτήρισε και ο Βίκτορ Βιτόλο, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Φενερμπαχτσέ στα πλέι οφ του Europa League. «Στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League και να κάνουμε κάτι καλό στις ελληνικές διοργανώσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός μέσος. «Πιστεύω ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης και ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για αυτό τον στόχο», πρόσθεσε.

Ο Βίκτορ Βιτόλο δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

«Η κλήρωση είναι δύσκολη. Όλες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολες. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, όμως ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το 50% που του αναλογεί από αυτές τις δύο αναμετρήσεις.

Δεν υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, αλλά στενοχώρια επειδή φτάσαμε πολύ κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κοιτάει μπροστά.

Στον ΠΑΟΚ κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League και να κάνουμε κάτι καλό στις ελληνικές διοργανώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Θέλει να είναι στους ομίλους της διοργάνωσης και πρέπει να συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αφήνουμε πίσω τον Άγιαξ. Ό,τι έγινε, έγινε στα δύο αυτά ματς. Δεν αλλάζει κάτι, γυρίζουμε σελίδα και κοιτάμε μπροστά.

Δεν έχει σημασία το που θα γίνει το πρώτο ματς και που το δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, όταν παίζει γηπεδούχος. Από την άλλη, η Φενερμπαχτσέ είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης και ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για αυτό τον στόχο
».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x