Europa League

Αισιόδοξοι οι Αυστριακοί ενόψει Άρη

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι Αυστριακοί ενόψει των αγώνων της Αούστριας Βιέννης με τον Άρη για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Με δηλώσεις τους στο επίσημο site της αντιπάλου της ελληνικής ομάδας, τόσο ο μέσος Πέτερ Χλίνκα όσο και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Τόμας Πάριτς πιστεύουν ότι η ομάδα τους μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη..

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι Αυστριακοί ενόψει των αγώνων της Αούστριας Βιέννης με τον Άρη για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Με δηλώσεις τους στο επίσημο site της αντιπάλου της ελληνικής ομάδας, τόσο ο μέσος Πέτερ Χλίνκα όσο και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Τόμας Πάριτς πιστεύουν ότι η ομάδα τους μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη.

Ο μέσος της ομάδας Πέτερ Χλίνκα τόνισε ότι γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ενώ δεν κατέταξε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ίδιο επίπεδο με άλλες ελληνικές ομάδες υποστήριξε ότι η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

«Τόσο με την εθνική ομάδα όσο και με προηγούμενους συλλόγους μου έχω αγωνιστεί κόντρα σε ελληνικές ομάδες και γνωρίζω το επίπεδό τους. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο καθώς οι ελληνικές ομάδες είναι απρόβλεπτες. Δεν γνωρίζω τον Αρη, αλλά συνήθως οι ελληνικές ομάδες προσπαθούν με καλή τεχνική να φτάσουν στην επιτυχία Πάντως δεν συγκαταλέγεται στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό».

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της αυστριακής ομάδας Τόμας Πάριτς εμφανίστηκε αισιόδοξος και τόνισε ότι η ομάδα του έχει ένα προβάδισμα καθώς θα έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της από τον Άρη.

«Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινάει τέλος Αυγούστου. Θα χρειαστεί να παίξουμε δύο καλά παιχνίδια για να προκριθούμε. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι σε αυτή τη φάση. Δεν είναι μειονέκτημα που θα δώσουμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας. Η ομάδα του Άρη έχει έναν εξαιρετικό προπονητή στον πάγκο και θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια».

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x