Europa Conference League

Με «κλειστή» φωνή από τους πανηγυρισμούς, ο Πέτρος Κόκκαλης, σχολίασε την κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό!

Ο συνιδρυτής του κόμματος «Κόσμος», Πέτρος Κόκκαλης, βρέθηκε στον ΣΚΑΪ και με... βραχνιασμένη φωνή, από τους πανηγυρισμούς σχολίασε την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό!

Kοκκίνισε την Ευρώπη και έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός! Ο «θρύλος των γηπέδων» έγραψε μια εποποιία το βράδυ της 29ης Μαϊου 2024, κατακτώντας στην OPAP Arena, το Europa Conference League, μετά το 1-0 επί της Φιορεντίνα χάρη σε γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116' και «ανάγκασε» τους οπαδούς του να ξεχυθούν στους δρόμους της επικράτειας προκειμένου να πανηγυρίσουν το πρώτο ευρωπαϊκό ελληνικού συλλόγου στο ποδόσφαιρο.

Ανάμεσα στους ευτυχισμένους φίλους του Ολυμπιακού και ο Πέτρος Κόκκαλης! Ο γιός του πρώην, θρυλικού, προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη και συνιδρυτής του κόμματος, «Κόσμος» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (30/5) στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα» και ξεκίνησε τον λόγο του σχολιάζοντας την σπουδαία επιτυχία των Πειραιωτών.

Μάλιστα, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, ήταν... βραχνιασμένος, καθώς πανηγύρισε με την ψυχή του την κατάκτηση του τροπαίου!


Η πανηγυρική ανάρτηση του Πέτρου Κόκκαλη για το Conference του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x